KLRK HOME Gyermek ágynemű SZIVÁRVÁNY
KLRK HOME Gyermek ágynemű SZIVÁRVÁNY
17 600 Ft
ÚJ

KLRK HOME Gyermek ágynemű SZIVÁRVÁNY

KLRK HOME Gyermek ágynemű SZIVÁRVÁNY
KLRK HOME Gyermek ágynemű SZIVÁRVÁNY
KLRK HOME Gyermek ágynemű SZIVÁRVÁNY

Ágynemű a GO(TS) MUSLIN kollekcióból 100% pamutból, 150g/m2 súlyú:

- párnahuzat mérete 35 x 55 cm

- paplanhuzat mérete 110 x 125 cm

Raktáron
17 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 153 Ft
Részletek

GOTS minősítésű muszlin ágyneműgarnitúra. A muszlin nagyon kellemes anyag, és gyermekei jól érzik magukat benne. Az ágynemű tartalmaz egy borítékolható párnahuzatot és egy pattintható paplanhuzatot. A gyönyörű szivárvány dizájn univerzális és időtlen. 

GO(TS) Muslin
Minden részletre odafigyelünk, ezért a muszlin, amelyből termékeinket varrjuk,  GOTS - Global Organic Textile Standard tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítvány  garantálja, hogy a gyártás során kizárólag biopamutszálakat használtak fel, amelyeket a környezetet tiszteletben tartva szüreteltek és szőttek. A GOTS felügyeli a teljes termelési folyamatot a gyapotot termesztő gazdaságtól a végtermék előállításáig. A gyártás során nemcsak a környezetre és az egészségre gyakorolt ​​hatást figyelik, hanem azt is, hogy a termelésben dolgozó munkavállalók tisztességes szociális és biztonsági feltételeit betartsák. Egyebek mellett figyelemmel kíséri a munkahelyi biztonságot és tisztaságot, a munkaidőt, a minimálbért vagy a gyermekmunka tilalmát. A tanúsítvány tehát garancia arra, hogy a muszlin gyártása a legszigorúbb szabványokat követi, és mi így szeretjük, ezért GO(TS) Muslin GO!

Kezelési útmutató:  Első használat előtt mossa ki. Legfeljebb 60°C-on mosható, a gyermekek érzékeny bőrére alkalmas mosószer használatát javasoljuk, amely nem tartalmaz klórt és nem rendelkezik fehérítő hatással. Hasonló színű ruhával mossa. Ne szárítsa szárítógépben. Így nemcsak kényelmet biztosít babája számára, de egyben meghosszabbítja a termék élettartamát. Ez nem játék. Ne hagyja felügyelet nélkül a gyermeket.

Csehországban tervezték és gyártották a gyermekek, a természet és a dizájn szeretetével.

A termék mérete: 110 x 125 cm

A termék mérete: 35 x 55 cm

Adatok
Cikkszám
KLRK_PVLCN_RNBW
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!