RÓLUNK

ISMERJ MEG MINKET!

Stílus, kényelem és a környezetünk megóvása általi elkötelezettség!

A Kolorky egy cseh környezetbarát pelenka márka, mely 2017 óta van a cseh piacon. A pelenkák híre gyorsan eljutott a családokhoz, a minőség és a design meggyőzte a szülőket, így a termék hamar átlépte az országhatárokat.

A Kolorky alkotói tudják, hogy, ami jó a babának, jó a szülőnek, és mi lehetne fontosabb egy anyukának és apukának, mint a baba jó alvása és egészséges bőre? A Kolorky pelusok alapanyagának kiválasztásakor a babák egészsége és a Föld megóvása egyaránt fontos.

A felelősségteljes és tudatos szülők szívesen vásárolják azokat a termékeket, amik pozitív értéket képviselnek, fenntarthatóak, egyedi a kivitelezésük, minőségi alapanyagból készülnek. Ezeknek a kritériumnak a Kolorky mind megfelel, ezért a magyar családok is szívesen vették a termékek megjelenését hazánkban.

A Germstar Hungary Kft 2008-ban alakult cég, a Germstar kézfertőtlenítő rendszer és az EQUA kulacsok hazai forgalmazóiként tevékenykedünk, és 2022-ben úgy döntöttünk, hogy belevágunk egy újabb környezetbarát márka - a Kolorky - hazai forgalmazásába, hiszen mi is a fenti értékeket valljuk, - ráadásul a cégünk dolgozói, termékmenedzserei maguk is édesanyák, édesapák, így a mi számunkra sincs fontosabb a gyermekeink egészségénél!

Célunk, hogy vásárlóink a babákkal együtt elégedettek és boldogok legyenek! Szívesen vesszük a vásárlói visszajelzéseket, hiszen mi is így tudunk fejlődni.

Reméljük a Kolorky hamar a családok kedvencévé válik és azon dolgozunk, hogy minél könnyebben elérhető legyen a Kolorky minden egyes terméke az országban, így folyamatosan várjuk új viszonteladók jelentkezését is.

Elérhetőségek:

---

info@kolorky.hu

sales@germstar.hu

Telefon: 36 21 202 8574

Germstar Kft. 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.