KLRK HOME miszlin textilpelenka , eső 96 x 96cm
KLRK HOME miszlin textilpelenka , eső 96 x 96cm
7 690 Ft

KLRK HOME miszlin textilpelenka , eső 96 x 96cm

KLRK HOME miszlin textilpelenka , eső 96 x 96cm
KLRK HOME miszlin textilpelenka , eső 96 x 96cm

A nagy muszlin textilpelenka szó szerint minden lépésnél segítségedre lesz. Könnyű, összehajtható, ugyanakkor multifunkcionális. Bepólyázhatod bele a babádat, használhatod lepedőként a mózeskosárba vagy a babakocsiba, vagy betakarhatod vele a babádat. Nyáron takaróként használhatod a strandon vagy a vízparton való napozásnál, vagy fürdetés után megszáríthatod vele a babádat.

Raktáron
7 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 62 Ft
Részletek

A puha anyag alkalmas az érzékeny bababőrre, és a baba már az első napoktól kezdve kényelmesen fogja érezni magát benne. A muszlin könnyű és légies, így a baba nem fog túlmelegedni. A nagyméretű pelenkát törölköző helyett használhatod az arca, a teste vagy a haja megszárítására. A gyönyörű, bézs árnyalatú eső dizájn boldoggá tesz Téged és kisbabádat.

 

GO(TS) Muszlin
Minden részletre odafigyelünk, ezért a muszlin, amelyet termékeink megvarrására használunk, GOTS - Global Organic Textile Standard tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás garantálja, hogy a gyártási folyamat során kizárólag organikus pamutszálakat használtak fel, amelyeket a környezet tiszteletben tartásával gyűjtöttek és szőttek. A GOTS a teljes gyártási folyamatot ellenőrzi a pamutot termesztő farmtól a végtermék előállításáig. A gyártás során nemcsak a környezeti és egészségügyi hatásokat ellenőrzik, hanem a termelésben dolgozók tisztességes szociális és biztonsági feltételeinek tiszteletben tartását is. Többek között ellenőrzi a munkahelyi biztonságot és tisztaságot, a munkaidőt, a minimálbért és a gyermekmunka tilalmát. A tanúsítvány tehát garanciát jelent arra, hogy a muszlin gyártása a legszigorúbb előírásoknak megfelelően történik, és ezt mi is így szeretjük, tehát GO(TS) Muslin GO!

Karbantartási utasítások:
Első használat előtt mossuk ki. Legfeljebb 60°C-on mosható, olyan mosószert ajánlunk, amely alkalmas az érzékeny gyermekbőrre, nem tartalmaz klórt és nincs fehérítő hatása. Hasonló színű szennyes ruhával együtt mossa. Ne szárítsa szárítógépben. Ez nem csak a baba kényelmét biztosítja, hanem a termék élettartamát is meghosszabbítja. Ez nem játék. Ne hagyja felügyelet nélkül a babával.

Adatok
Cikkszám
KLRK_VLKPLN1_RR_RN
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!