KOLORKY DAY - Celebration ÖKO PELENKA M (5-8KG) - 29 DB
KOLORKY DAY - Celebration ÖKO PELENKA M (5-8KG) - 29 DB
4 290 Ft 
3 647 Ft
15
ÚJ

KOLORKY DAY - Celebration ÖKO PELENKA M (5-8KG) - 29 DB

KOLORKY DAY - Celebration ÖKO PELENKA M (5-8KG) - 29 DB
KOLORKY DAY - Celebration ÖKO PELENKA M (5-8KG) - 29 DB
KOLORKY DAY - Celebration ÖKO PELENKA M (5-8KG) - 29 DB
KOLORKY DAY - Celebration ÖKO PELENKA M (5-8KG) - 29 DB
KOLORKY DAY - Celebration ÖKO PELENKA M (5-8KG) - 29 DB

KOLORKY DAY MOMENTS-ra minden pillanatban számíthatsz. A kicsik bőrét gondosan kiválasztott, természetes és megújuló forrásokból származó anyagokkal ápoljuk. Természetesen gyönyörű dizájn, amely minden pillanatban Ünneplésre ad okot a kicsikkel.

Méret
M-es méret 5-8kg
Márka
KOLORKY
Mennyiség
29db / csomag
Raktáron
4 290 Ft 
3 647 Ft
Kezdete: 2024.06.22   Vége: 2024.06.30
Kedvezmény 15
Megtakarítás 644 Ft
Részletek

KOLORKY DAY – Természetközeli Pelenkák, amelyek Gondoskodnak a Babáról és a Környezetről

A KOLORKY DAY pelenkák a baba bőréről és a környezetről is gondolnak. Az öko KOLORKY pelenkák természetes és megújuló anyagokból készülnek, nem tartalmaznak klórt, ftalátokat, latexet vagy parfümöket, így nem irritálják a kisbaba érzékeny bőrét, és nem okoznak allergiát. Ellenkezőleg, az Aloe vera természetes csíkok megelőzik a pelenkakiütések kialakulását, és védelmet nyújtanak a baba bőrének.

A pelenkák olyan kialakítással rendelkeznek, hogy tökéletesen illeszkedjenek a baba testéhez, ne szorítsanak sehol, légáteresztők legyenek, és minden a helyén maradjon. A buničina és a SAP zselé alkotta folyadékzárt mag révén a nedvességet és szagokat is hatékonyan zárják. A KOLORKY pelenkák gyorsan elvezetik a nedvességet, így a baba bőre száraz és nyugodt marad. Az összes pelenkánkat dermatológiai teszteknek vetjük alá, és azokat az Állami Egészségügyi Intézet (ÁEZI) tanúsítja.

 

Aloe vera

Az Aloe vera a természet csodája, amire nem lehetünk nélkülözhetetlenek. A gyermekkozmetikában főleg gyógyító, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő tulajdonságai miatt használják. Hol és miért van jelen a pelenkában? Az Aloe vera természetes csíkok a pelenka belső oldalán találhatók, amelyek gondoskodnak a baba bőrének és megelőzik a pelenkakiütések kialakulását.

 

Buničina

A buničina kiváló nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik. Ha megfelelő körülményeket biztosítunk neki, teljesen biológiailag lebomlik. Len, pamut vagy kefalként egyéves növényekből vagy fából - leggyakrabban fenyőfából - készül. Az összes pelenkánk rendelkezik az FSC tanúsítvánnyal, amely garantálja, hogy a buničina és a papír gyártásához felhasznált faanyagok kíméletesen kezelt erdőkből származnak. Tekintettel arra, hogy a gyermek az életének első két évében gyakorlatilag folyamatosan pelust visel, fontosnak tartjuk figyelemmel kísérni a buničina fehérítési módszerét is. A fehérítés nem klórral, hanem TCF (teljes klórmentes) módszerrel történik, amelyben oxigént, ózont vagy hidrogén-peroxidot használnak. A klór ugyanis toxikus dioxinok kis mennyiségét hagyja a pelenkában, amelyek jelentősen befolyásolhatják a gyermek fejlődését, és hatással lehetnek az immun-, hormon- és idegrendszerére. Hol és miért van jelen a buničina a pelenkában? Az egész nedvszívó rendszer felületén elhelyezkedik, hogy hatékonyan eltávolítsa a nedvességet a kisbaba érzékeny bőréről.

 

SAP

Az SAP, vagyis a magas szuperabszorpciós polimer gél elterjedt szerves vegyület, amelynek toxikus vagy egészségre káros tulajdonságait nem igazolták. Ezek apró kristályok, amelyek akár 300-szorosát is képesek felszívni súlyuknak, és egyidejűleg elnyelik az illatokat. A gél használata környezetbarátabb, mert ha a pelenkák nem tartalmaznák ezt a gélt, azok fogyasztása lényegesen magasabb lenne, ezáltal növekedne a termelt hulladék mennyisége. Az SAP újrahasznosítható, de sajnos nem biológiailag lebomló. Biztosíthatjuk azonban Önöket, hogy nem terheli meg a környezetet a nem toxikus tulajdonságai miatt. Hol és miért van jelen a pelenkában? Az SAP antibakteriális és felszívja a folyadékot és az illatot a pelenka nedvszívó rendszerében, így a baba bőre száraz és védett marad a kiütések és pelenkakiütések ellen.

 

LDPE
Az LDPE egy nem mérgező és újrahasznosítható műanyag, amellyel nap mint nap találkozhatsz. Hol és miért van a pelenkában? Az LDPE a pelenkában vékony fóliaként van a nedvszívó rendszerben, hogy megvédjen a folyadékszivárgástól, a ragasztószalagokban is megtalálod. Ez a réteg gondoskodik arról is, hogy a pelenka szépen tapadjon és ne nyomódjon. Az LDPE fólia a pelenka hátoldala, amelyre festékkel nyomtatjuk az eredeti pelenkadizájnjainkat. A színek nyomtatásához vízbázisú, környezetbarát tintákat használunk. A tinták vízből, vízben oldódó gyantából és pigmentből állnak. A tinták nem tartalmaznak káros anyagokat, és a tesztek során nem mutattak ki káros hatásokat.

 

Fonott nemszőtt textíliák
Légáteresztő és könnyű. Úgy gondolhat rá, mint egy nagyon tartós textilre, amelyet természetes vagy szintetikus szálak meghosszabbításával és összehajtogatásával hoznak létre. Hol és miért van a pelenkában? Átszövi a nedvszívó rendszert, a pelenka elülső légáteresztő anyagát és a pelenka rugalmas derekát, hogy a baba bőre könnyen lélegezhessen alatta.

 

Adatok
Cikkszám
MMNTS_D_CLBRTN-M
Tömeg
780 g/csomag
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!